MONDAY - AGAIN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

MONDAY – AGAIN

IMG_0482.JPGLunch på Indian Garden.

Idag har jag lyxat till det rejält, mina föräldrar kom in till mitt jobb vid lunch och bjöd mig på indiskt. Chicken sizzlar med nanbröd, haha nya favoriten helt klart! Tack kära mamma och pappa för en mysig lunch utöver det vanliga, sånt uppskattas! Har även tryckt toblerone, skumtomtar och pepparkakor så ikväll blir det ett svettigt transformers pass på gymmet. Plus, minus, noll. Ibland måste man helt enkelt! Det är juletider, då får man vara fet. Men i januari då jävlar är jag tillbaka.

/ Today I’ve ate lunch at an Indian restaurant with my parents! So tasty, thank you mom and dad. I really appreciate that! xx

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats