OUTFIT / IT'S SO FLUFFY | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

OUTFIT / IT’S SO FLUFFY

IMG_2592IMG_2569IMG_2611IMG_2576IMG_2593Fuskpäls – Sheinside (HÄR), kostymbyxor – H&M, tröja – Gina tricot, skor – H&M divided, halsduk – Monroe world, träningsväska – Nike.

Hallå där bloggen! Har ni saknat mina outfitbilder på senaste tiden? Jag har varit dålig på de, men det beror mest på tidsbrist och trötta kläder. Men igår 08.45 efter ett svettigt gympass passade jag på att ta bilder eftersom jag invigde min nya jacka från Sheinside (finns liknande på Zara för er som känner igen den). Hur som helst har fått hem lite nytt så tänkte passa på och försöka ta outfitbilder. Måste komma igång med mitt nya minneskort också så jag kan föra över bilder via wifi och därefter ha bättre uppdatering i bloggen. (PS ursäkta bakgrunden på bilderna Gabriella haha). Förresten hoppas ni alla får en grym fredag! Kramar

/ Hi there, do you have miss my outfit pitures? I’m going to be better, I promise. Love my new fake fur jacket from Sheinside!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats