DINNER AT VAPIANO | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

DINNER AT VAPIANO

IMG_2545IMG_2546Middag på Vapiano.

I måndags gick jag och Emma och käkade middag på Vapiano – älskar de! Synd bara att krämiga pastarätter inte är jättenyttigt. Dock får man ju unna sig någon gång ibland. Favoriten är “scampi é spinaci” med campanelle, gaahhhhh!!! Har ni inte testat den så gör de, de är som en rena rama drömmen i munnen. Den tar jag 9/10 gånger, därför kände jag för att testa något nytt den här gången. Men som alltid blev jag glatt överraskad, nästa gång ska jag däremot testa deras ceasarsallad som ser läskigt god ut.

/ Dinner at Vapiano two days ago. My favorite is “scampi é spinaci” with campanelle pasta, I love it! Actually I’ve taken it almost every time I’m there, that’s why I tried something new this time. What’s your favorite?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats