SAKNAR BOLLEN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

SAKNAR BOLLEN

IMG_2534IMG_2536Bilder från AIK – Åtvidaberg.

Igår var jag på årets sista hemmamatch på Friends arena, det blev vinst och ett steg närmare Europa. Man blir så sugen på att själv spela fotboll, men om allt går som det ska så kommer jag förmodligen spela i ett nybildat damlag i Ursvik IK. Någon mer som är sugen? Hojta till isåfall för vi behöver spelare. Hur som helst idag hoppar jag över allt som innebär träning, ska nämligen träffa min barndomsvän Emma. Vi ska på bio och käka middag. Hur mysigt som helst! Ska dock på någon förhandsvisning av en ny skräckfilm, så vi får hoppas på att jag kommer därifrån levande. Jag vet inte ens varför jag gör detta, jag hatar ju skräck? Vi får helt enkelt se hur det går..

/ Pictures from the last game at Friends arena this year. I really miss the times when I played, but I think I’m gonna start playing again. Anyhow today i’m going on cinema and eat dinner with my friend Emma. Cozy Monday!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats