MIDDAG ALA FANNY PÅ FEM MIN | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

MIDDAG ALA FANNY PÅ FEM MIN

IMG_2519IMG_2521Det var godare än vad det såg ut.

Vill du äta gott men är för lat för att anstränga dig? Gör som jag gjorde i helgen. Det tog 5 minuter sammanlagt från och med när jag satte på plattan tills jag började äta. Hur bra är inte det? Min mage var nöjd iallafall. Det du behöver är: tortellini med pesto och basilika fyllning gjort på färsk pasta (koktid: 1 min), mozarellaost, italiensk salami, smaksatt cream fraiche och babyspenat. Lägg i pastan i kokande vatten, klipp mozarellan och salamin med en sax, däreter häller du i cream fraichen och blandar ihop allt till en krämig pasta. klart att servera! Toppa med lite baby spenat och volia. Dessutom smakade det riktigt bra! Jag fick 5 av 5 toast av min pojkvän (samlar pluspoäng) hehe.

/ The perfect pasta in 5 minutes by me. It taste really good! You should try.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats