YESTERDAYS OUTFIT | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

YESTERDAYS OUTFIT

IMG_1013IMG_1014IMG_1009IMG_1019Kappa – H&M, tisha – Weekday, kjol – Gina tricot, sneakers – Nike air max, väska – Scorett, solglasögon – Ray ban, klocka – Michael Kors, armband – Hermes.

Såhär gick jag klädd igår när jag var på Stockholm Fashion Week inne på Berns för att se en visning. Jag har nog aldrig i mitt  21 åriga liv sett så många vackra och snyggt klädda människor på en och samma plats. Dock har jag ju inte heller varit på något liknande heller men ändå. Vissas klädstil var däremot to much för min smak, men det är kul att se. Det var mycket olika bloggare, kändisar och andra profiler man kände igen bland alla människor. Rolig upplevelse faktikst!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats