TIPS PÅ HÖSTJACKOR | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

TIPS PÅ HÖSTJACKOR

917731-0014_1HÄR / HÄR / HÄR

278866-7914_1HÄR / HÄR / HÄR

917814-0014_1HÄR / HÄR / HÄR

Fick en kommentar tidigare om jag kunde tipsa om snygga höstjackor, och självklart kan jag göra det. Här ovan har ni lite inspirtion, mina favoriter i år är skinnjackan, bombarjackan och kappan. Sen kommer jag nog även att använda mina fejkpälsar från förra året någon gång ibland. Jackor är nog det jag lägger mest pengar på skulle jag tro, det gör en hel outfit. Man kan ha hur tråkiga kläder som helst så sätter man på sig en snygg jacka och man är klar. Vilken av alla jackor i inlägget är din favorit?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Alla är ju sjukt snygga, kan inte bestämma mig vilken som är snyggast.
    Tack för tipset, får ta en närmare till och se om man beställer en. :)

Annons
stats