THANK GOD IT'S FRIDAY | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

THANK GOD IT’S FRIDAY

IMG_1270 (2)Tråkigt lycklig tjej.

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, jag mår jätte bra. Idag är det fredag och det innebär att jag tar helg vid fyra tiden. Så jävla skönt! En efterlängtad helg efter en lång vecka som för det mesta har bestått av jobb och träning. Efter en vecka på gymmet och även nyttigare mat känns det hur bra som helst, kroppen är lite mör men det är så det ska va. Tänkte även avsluta dagen med ett gympass innan jag ska käka hejdå-middag med min vän Gabriella, det räckte tydligen inte med våran mysiga dejt igår. Jag måste spendera mer tid med henne innan hon lämnar både mig och Sverige.

Haha förövrigt så har jag ju glömt säga hur det gick hos optikern i veckan!!! Mina ögon är övertrötta. överansträngda, torra och aa you name it. Även ett litet, litet synfel hittade dom. Men som vi alla trodde redan innan så är det terminal glasögon jag behöver, alltså glasögon när jag sitter framför datorn. Vilket innebär 8 timmar om dagen på jobbet och när jag bloggar. Jag blev väll inte sådär jätte överlycklig när jag fick beskedet eftersom att jag inte passar i glasögon, jag ser ut som Curella Devil eller bara jätte töntig. Men tillslut hittade jag ett par pilotliknande glasögon som var okej, tänkte visa bilder när jag får hem dom nästa vecka. Nybliven glasögonorm, hej hej!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats