BEKÄNNELSER | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

BEKÄNNELSER

Jag hatar folk som smaskar, det är nog bland det äckligaste jag vet.

Jag har någon sorts fobi för tickande klockor. Speciellt när man ska sova eller koncentrera sig på något. Får för mig att det är en tickande bomb som jag måste få tyst på. Jätte jobbigt när man satt på prov när jag gick i skolan eller när man är hemma hos någon annan och bokstavligen får panik.

Smilegropar är det finaste som finns, man ser så otroligt snäll och charmig ut med det. Jag hade gjort vad som helst för att få det. Ni som har det – var stolta, jag är avundsjuk!

Jag är väligt godtrogen. Jag tror alltid gott om människor runt omkring mig. Blir lika förvånad varje gång någon visar motsatsen, ändå lär jag mig aldrig någonting utav det.

Jag har en hemlig crush på Justin Bieber, eller aa nu är det inte hemligt längre. Men han är ju så bra!

Jag kan inte sova om det inte är kolsvart eller knäpptyst. Har dock fått lära mig att sova med tvn på under det senaste året eftersom att jag och min pojkvän jobbar olika tider, vilket innebär att vi går och lägger oss olika tider.

Min största rädsla är att dö.

Jag har ett jävla humör, när jag blir riktigt arg så svartnar det iprincip. Jag tycker synd om alla som någon gång under sitt liv fått uppleva något av mina utbrott. Det kan inte vara kul, förlåt.

Jag blev uttagen till Stockholms stadslag i både fotboll och innebandy.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle Bongcam

    Blev nästan rädd när jag läste allt ovan eftersom det stämde så sjukt bra in på mig. Förutom bieber och fotboll/innebandy så stämde det andra till 100% haha. Roligt egentligen.

Annons
stats