POWER TRIP PART TWO | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

POWER TRIP PART TWO

20131211-210130.jpgEn turistbild vid London Bridge.

LONDON
Det var vår andra resa som jag och min pojkvän valde att göra tillsammans. Varken jag eller han hade varit där tidigare däremot så hade vi båda vänner som varit där och bara pratat bra om staden. Det kändes som en resa vi var tvungna att göra efter allt bra vi hade hört. Det som dessutom är en stor fördel med London är att det ligger inte så långt bort från Sverige och bra flygresor är lätt att komma åt. Sen hur länge man ska vara där är antagligen beroende på vad syftet är med resan. Vi valde att åka bort under 4 dagar eftersom att vi båda var inställda på att shoppa loss och se det London är känt för.

Vi åkte under sen vår vilket var ungefär som sommaren, i alla fall dem dagarna vi var där. Vi hade nog tur med vädret. Vilket bara var bra med tanke på att vi ville hinna se sevärdheter också. Men som sagt shoppingen var trots allt prio ett. Vi sprang runt som vilsna höns men vi lyckades ändå hitta det mesta. Oxford street, Bond street, Regent street ner mot Piccadilly circus osv. Vi hade hört att Westfield skulle vara bra, ett köpcentrum lite utanför allt. Efter många om och men så hoppade vi på en tunnelbana som skulle ta oss dit. Väl framme var det absolut värt det. Så har ni tid så försök åka dit.Utbudet överlag är väldigt brett i London däremot så ska man veta vart butikerna finns och hur man tar sig dit. Bara på det lär du spara kanske en halv dag haha. Även om min pojkvän också hittade massa snyggt så tyckte jag lite synd om honom, utbudet för killar är inte riktigt lika bra som för oss tjejer. Jag kom iprincip hem med en helt ny garderob och något lyckligare än vad jag var innan.

Utöver shopping hann vi också ta en promenad genom Hyde Park en solig förmiddag och en galen utgång en av kvällarna. Nattlivet är riktigt bra i London och eftersom en utgång inte riktigt var inplanerat för oss så blev det riktigt spontant, spontant är alltid bäst. Hur som helst så blev det en riktigt fet kväll. Nattlivet går inte att jämföra med Stockholm. Vakterna är ganska strikta med dresscode så om ni planerar att gå ut någon kväll så ha det i åtanke. Vi valde ju att åka till London framförallt för att shoppa så det gick ju åt ganska mycket pengar. Men jag tycker att är man på semester så ska det vara semester. Då ska man inte känna att man är begränsad. Så ett tips är att spara om ni planerar att åka och shoppa i London. Och som jag även sagt tidigare, om man kan bli förälskad i en stad så blev jag garanterat det.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats