HAPPY THURSDAY | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

HAPPY THURSDAY

IMG_1583IMG_1578Drömsallad / En fin vän.

Hallå där! Igår var jag som sagt på gymmet och körde ett träningspass med Isabelle. Vi började på löpbandet följt av lite mage och rygg, avslutade det hela med armar. Jag? Armar? Nästan skrattretande hur svag man kan vara. Men eftersom att jag spelat fotboll hela mitt liv så har fokusen legat på benen. Men det känns idag måste jag säga, kan inte röra mina armar utan att dö av smärta. Det tackar jag Isabelle för!

Idag har jag däremot myst med min bästa Gabriella (hennes blogg hittar ni HÄR) efter jobbet möttes vi upp och gick och satte oss på Baresso café som ligger vid Östermalmstorg. Där vi åt en god middag, prata av oss och bara umgicks. Lika mysigt som vanligt! Hon ska vara hemma i en vecka nu innan hon åker vidare till Prag för nya äventyr och jag har lovat både mig själv och henne att komma dit och hälsa på någongång i vår så jag inte hinner sakna ihjäl mig efter henne under det här långa halvåret. Det är inte lätt att ha en vän på distans, helst hade jag ju velat ses nästan varje dag (observera nästan haha). Tack för idag! Du är sååååå bra.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats