ALLA HJÄRTANS DAG TIPS | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

ALLA HJÄRTANS DAG TIPS

209369-0001_1Vill man skämma bort sin flickvän på alla hjärtans dag så är det här perfekta presenter: underkläder, parfymer, smycken, choklad och roser är något som är populärt och alltid går hem. Sen känner man ju alltid sin flickvän bäst och vet vad hon tycker om och vill ha. Personliga saker är alltid kul att få också, något som är riktigt genomtänkt.

 

daniel-wellington-wrist-watches-12Jag tycker det är lika svårt och jobbigt varje gång jag ska köpa något till min pojkvän. Men ett bra tips på alla hjärtans dag är parfym, kalsonger, skjorta och klocka. Vill man inte byta presenter så kan man alltid göra något mysigt tillsammans, som att åka iväg på spa eller en weekend. Man kan bjuda på middag eller kanske gå på bio ihop.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats