FRANSFÖRLÄNGNING | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

FRANSFÖRLÄNGNING

imageEn av hennes kunder med snygga fransar.

Min fina vän Josefin gör fransförlängning till riktigt bra priser. Jag har själv haft fransar tidigare under en längre tid och det är så bekvämt och snyggt. Man sparar en massa tid på morgonen och sen ser man alltid fräsch ut! Hur bra som helst tycker jag. Är du också intresserad av att göra fransförlängning? (det är i stockholmsområdet) Kontakta henne för mer infomation om tider och priser. e-mailadress: josefinkjellbris@hotmail.com, instagram: josefinsfransar.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. catrin sandberg

    LÄS MIN BLOGG – New in Juicy byxor, Dagliga outfits med primeboots och bootcut, Stockholms sjuka gator där jag bott sen barnsbens. Clothing tips osv. :)

    Catrinsandberg.blogg.se

Annons
stats