BOY LONDON | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

BOY LONDON

IMG_1418IMG_1420IMG_1429Jacka (gammal som jag har fått), tröja – Ohio, kjol – H&M divided, skor – Johnny bulls.

Bjuder på en gammal outfit bild dagen till ära. Idag får jag inte ens nämna att jag är trött, jag somnade nämligen innan klockan 10 igår, jag missade till och med Paradise hotel. Haha så mycket hat-kärlek till det programmet så det finns inte! Och nej jag hade aldrig någonsin kunnat vara med i något liknande program själv, jag tycker om det endast för att jag kan ta del av drama mellan andra människor utan att själv vara inblandad. Underhållande och meningslöst.

Hur som helst idag ska jag till en optiker efter jobbet för att kolla hur mina ögon faktikst mår. Därefter ska jag träna. Jag blir nästan lite rädd hur min motivation har vänt från ingenstans, jag längtar efter att träna, jag längtar efter att svettas och plågas. Men framförallt längtar jag efter resultat. Som jag sagt tidigare så är jag en tävlingsmänniska, jag vill se utveckling i allt jag gör och det finns ingenting som heter misslyckas i min värld. Jag SKA klara det.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats