TISDAG | FANNY MAGNUSSON

FANNY MAGNUSSON

Annons

TISDAG

IMG_1575Världens godaste mat.

Ja jag hade iprincip kunnat leva på sushi, både till lunch och middag sju dagar i veckan helt enkelt. Idag efter jobbet mötte jag upp min fina mamma i stan. Började med ett läkarbesök följt av lite spontan shopping och en sushidejt. Mysigt! Sen åkte vi vidare hem till dom. Till mamma, pappa och mitt gamla hem. Där fick jag nyfixat och fräscht hår, jag la i en toning mörkare som vanligt. Har jag berättat att min mamma är frisör förresten? Hur skönt är inte det? Aldrig någon som klipper för många centimeter på längderna, jag skulle aldrig gå därifrån missnöjd och ledsen eller ännu värre rånad på alla mina pengar efter en timmes besök på salongen när man aldrig får som man vill ha det ändå. Jag är glad att jag aldrig haft dom problemen dock, jag är nöjd som det är. Min mamma är bäst.

Nu sitter jag hemma och myser i mina fina mjukiskläder, ska borsta tänderna redan nu och lägga mig i sängen. Jag är så gott som död, träningsvärk, huvudvärk och övertrötta ögon. Imorgon är det jobb och träning som står på schemat! Jag är taggad. Hoppas ni haft en bra dag. Puss och kram

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats